Hoe werkt de Quiz

Een online Slag om Leiden? Hoe gaat dat in z’n werk? We hebben een aantal punten op een rij gezet waarmee je je goed kan voorbereiden op de quiz.

1.  Download de app -zoom- en probeer het eens uit om te zien of alles werkt. Deze app werkt op je laptop, tablet en smartphone. Op een laptop werkt hij het beste en kan je alle andere spelers ook zien. Je ontvangt een deelnamelink in je mail waarmee je kan deelnemen aan de quiz. Als je op de deelnamelink klikt opent de Zoom app zich gelijk, waarna je direct “aanschuift” bij de quizmaster en de andere deelnemers.

2.  Zorg voor rustige plek waar je niet teveel wordt afgeleid. De quizmaster zet tijdens de vragen alle microfoons uit, waardoor hij goed te verstaan is. Tussen de rondes door is er zeker ook tijd om met de andere spelers te kletsen. Overleggen met teamleden mag ook, maar doe dit met bijv. een aparte groepsapp. Overleggen via de Zoomverbinding gaat niet, omdat de andere deelnemers dat ook horen.

3.  Laad je apparaat goed op, of zorg voor een stopcontact in de buurt, we zijn met een flinke groep en kunnen moeilijk wachten op lege batterijen.

4.  Je deelt je scores tijdens de quiz met de quizmaster. Hij noteert de hoeveelheid goede antwoorden per persoon. Wij tellen de scores van teamleden op tot een teamtotaal. Doen er teamleden mee op verschillende data? Geen probleem, dit tellen we alsnog op.

5.  Heb je vragen? Kom je ergens niet uit? mail dan naar brent@littleredflame.com
of bel 06-23205021